Валентин Иванов отново е в неизвестност, това потвърдиха за GlasNews.bg негови

...
Валентин Иванов отново е в неизвестност, това потвърдиха за GlasNews.bg негови
Коментари Харесай

Валентин отново е в неизвестност, избягал е от клиника

Валентин Иванов още веднъж е в неопределеност, това потвърдиха за GlasNews.bg негови другари.

24-годишният Валентин още веднъж подвигна на крайник полицията и доброволци. Младото момче е в неопределеност от през днешния ден, а по информация на GlasNews той е избягал от клиника към Университетска болница " Aлександровска ".

Иванов е облечен със сив спортен екип и черно яке с качулка.

Младият мъж е в неопределеност за повторно. Припомнете си, че той бе разгласен за търсене през януари месец. Тогава обезпокоената му майка показа за неговото изгубване. При първото си изгубване Валентин още веднъж е бил в региона на болница " Aлександровска ". Иванов бе открит на 21 януари.

По данни на майка му, Валентин страда от суицидни мисли.

Създадена е Вайбър група от доброволци, в която да се споделя настояща информация по отношение на издирването на младия мъж.

" Оглеждайте се за Вальо, и в случай че го забележите, даже да не сте сигурни, че е той - пишете във Вайбър групата. Ще се радваме, в случай че групата във Вайбър се популяризира, с цел да бъде открит бързо ", сподели пред екипа ни Драго Михайлов, който управлява чата в приложението за връзка.

Също по този начин, в случай че имате информация за местонахождението на Валентин, подайте сигнал в най-близкото Районно ръководство на полицията, или на незабавния тел. 112.

Всеки с тази връзка може да се причисли към чата във Вайбър: 

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР